em presente

Vaig nàixer a Gandia el 1963 (a l’antic Hospital de sant Marc, l’hospital "de pobres") però empeltat dels Pedregals de Daimús (d’on sempre ha sigut ma mare i els meus avis) i de Iecla, a Múrcia, d’on era mon pare fins que la meua àvia paterna va decidir fugir arran de l’afusellament del seu marit.


Casat ("feliçment", se sol dir) amb Fuensanta, bellreguardina de soca-rel, amb qui tinc una filla, Helena, que acaba de complir els 14 anys, per a orgull i preocupació nostra.


Arqueòleg de formació (sóc llicenciat en prehistòria i arqueologia per la Universitat de València) i bibliotecari de professió (funcionari municipal a Gandia des de 1990).

A hores d’ara tinc l’honor de ser regidor a l’ajuntament de Gandia pel Bloc Nacionalista Valencià, partit polític al qual pertany des de la seua fundació, com a militant de la Unitat del Poble Valencià.


Com es podrà deduir m’agrada llegir. Fins fa uns anys m’empassava pràcticament tot el que queia a la mà (també per qüestions professionals) però des de fa un temps, desgraciadament he de ser més selectiu perquè no dispose del temps necessari (és una de les majors servituds de la política).

Tret d’això, res extraordinari. Pel que fa als gustos musicals (potser una de les meues frustracions): la música clàssica (alguna), la
new age o música minimalista (també en part: Michael Nyman, Wim Mertens...), els "clàssics" (Dire Straits, Supertramp, Van Morrison...) i la que es fa en la nostra llengua (quasi sense distinció) serien les preferides.

I pel que fa al cinema, no em busqueu en cap comèdia (tret d’escasses excepcions, com les franceses o l’americà Preston Sturges). Per a la resta compteu amb mi.| Més

Comentaris (0)

Publica un comentari a l'entrada