Hola



Vídeo subtitulat per a persones sordes. Cal activar els subtítols mitjançant el símbol que apareix a la part inferior dreta del reproductor, una vegada el vídeo haja començat a reproduir-se. Si desitgeu augmentar el tamany del text premeu la tecla +, o la tecla - si voleu reduir-lo. Per llevar la franja negra del fons del text, premeu la tecla b.




| Més

Comentaris (5)

Anònim

4 de març del 2009, a les 18:39

Molt bé ! Endavant !

Jordi Puig

14 de març del 2009, a les 2:06

Enhorabona! En calens este tipus d'iniciatives per fer més fluïda la informació, per dotar de noves vies de comunicació la gent i no dependre dels filtres que modelen els missatges o els silencien, al seu interés i gust.
Ànims!

Anònim

26 de març del 2009, a les 19:16

Sort Josep Miquel, pots comptar amb mi!!!!

Albert Miret

31 de març del 2009, a les 19:35

Benvolgut Josep Miquel. Sòc Albert Miret, un jove d'Onda militant del Bloc des de fa alguns anys.
Volia donar-te la mès sincera enhorabona no nomès perquè has engegat un videobloc, sinò perquè a mès a mès has volgut que la gent amb discapacitat auditiva i visual (esta darrera ès el meu cas) puga escoltar-te, vore't i llegir-te, fent que la discapacitat no siga un obstacle o barrera per poder arribar a ella.
Si ja de normal m'alegra vore com els cárrecs institucionals del partit, els col·lectius i militància de basse aposten per la política 2.0, encara ho ès mès quan persones com tu esteu apostant i per tant escolteu als qui no poden arribar a vosaltres com ho podria fer una persona sense cap discapacitat sensorial.
Este compromís que estàs adquirint i adquirix molta de la nostra gent en vers a les persones amb discapacitat sòn les que u es senta orgullós de pertányer al Bloc i de vore com no nomès la gent afectada ès capaç de partir-se la cara per treballar i arribar al máxim nombre possible de persones.
Tandebò que altres companyes i companys prenguen nota com n'estic convençut que hauran fet.
En el meu cas dir-te que sòc un gran defensor de la política 2.0 dins de les poques possibilitats que tenim ja que llevat dels blogs, el facebook i youtube entre d'altres encara no sòn del tot accessibles però així i tot intennte aprofitar el máxim possible de ferramentes que ens dòna la xarcia.
No cal que et i us diga que si necessiteu alguna cosa per fer la web mès accessible o qualsevol cosa relacionada amb este tema pots contar amb mi i en cas de no poder trobar una solució, em compromet a cercar ajuda per fer de la teua i vostres webs, una xarcia valencianista cada dia mès accessible Si veig alguna cosa que podries corretgir i sempre que hi estigues d'acord, tambè t'ho faria saber.
Una forta abraçada i endavant.
Salutacions.

David Fuster

15 de novembre del 2012, a les 23:07

I podeu contar amb mi tambe companys

Publica un comentari a l'entrada